نحن نصنع جميع ألواح الشوكولاتة لدينا باستخدام تقنية الفاصولياء إلى القطع. وهذا يعني أننا نشارك في جميع مراحل إنتاج الشوكولاتة: بدءًا من اختيار المكونات وتحميص حبوب الكاكاو وحتى التعبئة والتغليف وتسليم المنتج النهائي.
تحافظ العبوة على فوائد ونكهات الطبيعة - مكونات طبيعية ونقية وبذور الحنطة السوداء الصحية. بمساعدة العمل اليدوي، نخرج النكهة الطبيعية لشوكولاتة الحنطة السوداء، التي تجمع بين نكهة بسكويت الحنطة السوداء وثراء حبوب الكاكاو.
Nora Achmaoui
تنتج شركتنا مشروبات الشاي من مجموعة متنوعة ممتازة من الحنطة السوداء الطرطرية - ونشتري الكمية بالكامل من أحد المصانع في تايوان. ثم يقوم الخبراء بمراقبة عملية الإنتاج في مصنعنا في دبي: يتم تنظيف البذور وتحبيبها وتحميصها للحفاظ على أقصى قدر من العناصر الغذائية.
مصنع مقره دبي
جميع بضائعنا مصنوعة في دولة الإمارات العربية المتحدة. يقع مصنعنا في دبي، وهنا نضع تجربتنا الفريدة في المنتجات الغذائية اليومية.
The range consists of tea drink with mango and passion fruit and sugar-free white chocolate with acai. This delicious combo will do its best for your body, skin and beyond.
Tea drink with mango and passion fruit
Here’s your superfood in a cup of tea. The drink by Nature’s Own Factory and Nora Achmaoui normalizes blood pressure, helps digestion, removes excess fluid and toxins and delivers vitamins and minerals to your body, without any extra effort.
The dried pieces of sweet mango and tangy passionfruit give it a tropical twist. Experience this alluring exotic flavor while you benefit from every sip.
Sugar-free white chocolate with acai
This small chocolate bar gives you a big health hint when it comes to well-being and beauty. First of all, it won't ruin your diet, because one bar is less than 120 calories.
The pure composition is what helps to keep the skin clean, without rashes. The acai berries are packed with antioxidants that make you glow and work as an anti-age treatment.
Sugar-free doesn't have to mean less flavor. Enjoy the bright taste of acai berries with a bit of sourness and many benefits of nature.
Take a visit to Nature's Own Factory manufacture and see how we produce this chocolate using the old-style craft technology, which was used to make chocolate over a hundred years ago